Radio Inari 
Pohjoisenlomallani satuin kuuntelemaan (internetin puutteessa tietty) Radio Inaria. Helvetin hyvää musaa mutta juontaja(t) oli(vat) tasoa "Ja seuraava.. öh.. seuraava.. seuraavan biisin esittäjä on ööööö Johan.. Johanna.. Jonna.. Jonna Tervomaa!". Luulette että liioittelen. En liioittele. Joko juontaja oli a) ensimmäistä päivää töissä (epätodennäköistä, sillä todistimme samaa vitun änkytystä ja suoraa sekoilua monen päivän ajan), b) kännissä (miksi ei?) tai c) oikeasti Inarissa ei ole ainuttakaan pätevää radiojuontajaa tai koko homma on opiskelijoiden projekti.

Täytyy sanoa: koko Radio Inari oli todella hämmentävä uusi asia, oikeasti hyvää musaa mutta kaiken taustalla ihmeellisen sekava tatsi. Kulttuurikokemus. Lisää spring breakin kulttuurikokemuksista (liittyvät lähinnä kuvataiteen saralle) myöhemmin. Mahtava että jaksatte lukea. Kävijöitä on ollut taas enemmän kuin koskaan. Kiitos siitä! Tulevaisuus tuo muuassaan kaikenlaista uutta, eikä pelkästään tähän mediaan sidottua.

Niin tosiaan, olen myös täysin rakastunut.

URGHJAU 
Juontajien puolustukseksi voidaan sanoa seuraavaa.
Kukaan heistä ei ole alan ammattilainen vaan ovat paikallisia nuoria ja Radio Inari on Ivalon nuorisopajatoiminnan yksi osa jonka tarkoitus on työllistää nuoria edes hetkellisesti pienessä Inarin kunnassa.
Ei voi odottaa täydellisyyttä ihmisiltä jotka eivät välttämättä ikinä ennen edes ole tehneet mitään vastaavaa.


joonasn 
Kiitos selvennyksestä, jotenkin näin arvelinkin. Koko Radio Inarista jäi (kuitenkin) todella positiivinen mielikuva, joten mukava kuulla että hommassa on taustalla idea nuorten työllistämisestä.

Kommentit 

Lisää kommentti





Muotoile tekstiä: