Ruokahommat 
Kaikenlaista mitä itse myös syöt löytyy täältä. Ensin kuvat, sitten lista. Niin, mutta tärkeätähän on maksaa kamppeesta, vai mitä. Ei kai ne kaupat täysin kelpoa kamaa pois heitä? Sehän olisi täysin hullua?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Mitä kaikkea 
Alkuviikko, omaa kokkausta pitkästä aikaa (sipulia + porkkanaa + tomaattimurskaa + makaronia + juustoa), Beatlesia repeatilla toista iltaa putkeen. Vanhojen tietokonepelien muistelua (Grim Fandango!), suunnittelua (jos peittäisin joko makuuhuoneen tai olohuoneen yhden seinän Humphrey Bogartilla?), viikonloppuna pitkästä aikaa Kemiin äitiä tapaamaan, sitä ennen olisi huomenna George O'lav & Evil Goods ja torstaina Zacharius Carls Group, en usko jaksavani lähteä kummallekaan keikalle.

Viime lauantaina kävin katsomassa sen uuden Liisa Ihmemaassa 3D-leffan (tasapaksu disneytylsä lastenleffa) iltanäytöksessä, jonka jälkeen Neverissä erään tytön kanssa muutamalla (pitkästä aikaa baarissa lauantai-iltana vähän ennen puoltayötä selvinpäin, osittain aika järkyttävää) ja kuohuviinijatkoilla asunnollani (kuohuviiniä, kolmioleipiä ja kitaransoittoa + kaksiäänistä laulua). Puhetta oli jo seuraavistakin leffatreffeistä, en ole koskaan käynyt Tuirassa sijaitsevassa Starissa, ja taidan saada sinne alennuslippuja työpaikkani kautta.

Aamuisin on ollut pakkasta noin -25, päivisin taas "vain" kymmenisen astetta. Löysin uudestaan Röyksoppin (ensin Poor Leno, sitten koko Melody AM -levy, ja kuten ystäväni kommentoi facebookissa: "kivasti vuoteen 2002 heilahti hän...") ja mietin parvekkeeni sisustamista (mutsi meinasi lahjoittaa jonkun pyöreän pikkupöydän) ja sitä kuka on kaapannut peteerin blogin kun sinne ei enää pääse?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kuinka totta 
TV and movies have fucked us all up, have us all expecting these Big Huge Romances and Significant Connections. Real life ain't like that - connections between people cook up slower and sweeter than anything in movies. People are amazing and fascinating and sure to do whatever they please, no matter what you hope they do. So enjoy their warmth and company and light within them and don't try to douse that light by holding them to a script you've got in mind for them. Be grateful for those you connect with and don't despair at those you don't - no one connects with everyone.

MeFi

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Jotain parvekkeelle kasvamaan 
Mutta mitä, milloin ja miten? Kuinka? Jos jollain on kokemuksia, jakakaa toki. Nimim. "Iso aurinkoinen lasitettu parveke + kevät = profit."

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Supermarket Notebook 
Ystäväni Ristomatti Myllylahden animaatio Supermarket Notebook on näyttelyvieraiden Rovaniemen Taidemuseolla Sarjassamme vapahtavia tapahtumia -näyttelyn aikana helmikuussa 2009 piirtämä animaatio.



kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Freetime Machos 
Oululaisesta rugbyjoukkueesta ja miesten välisestä ystävyydestä kertova elokuva Freetime Machos saa tänään ensi-iltansa. Traileri:



Lisää kotisivuilla, blogissa, Facebookissa tai ohjaajan Twitterissä.

Tämän kaltaisia
slogan-rintanappeja on pyörinyt ainakin täällä päin jo joskus syksystä lähtien, ja täytyy myöntää että vaikka niistä suurin osa tyhmiä onkin, ne saivat ainakin oman kiinnostukseni heräämään, mikä tietysti oli tarkoituskin.

4 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
YLEn uusi etusivu 


Yle on selkeyttänyt etusivuaan. Mutta miksi, miksi huomiovärien pitää olla tuollaista hiekka-vauvanpaska-sinappi-osastoa? Ja mitä vikaa oli entisissä tyylikkäissä suurissa taustakuvissa? Näitä kysymyksiä voi pohtia myös Facebookissa.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Keltaiset kukat 
Sen jälkeen hän kysyi nauraen tulenko laittamaan keltaiset kukat hänen hiuksiinsa kun hän menee naimisiin. Lupasin, tietysti, en voinut mitenkään kieltäytyä; hän oli täysin hurmaava. Hän hymyili minulle, kääntyi, ja käveli pois, heilutellen keltaisia kukkia ja niiden vihreitä varsia hiuksissaan, puoliksi tanssien, hyppelehtien. Olin rakastunut.

Kuitenkin melkein myöhästyin häistä. Tulin paikalle, hän tuli minua vastaan ja en saanut sanaa suustani: hän oli häikäisevä, kaunein tyttö mitä olin ikinä nähnyt. Hän tietysti huomasi ihastukseni ja hymyili minulle; hänen hiuksensa oli seppelöity keltaisilla kukilla, kerroin hänelle kuinka kaunis hän oli. En muista nähneeni hänen miestään kertaakaan, en muista koko seremoniasta mitään, luulen että en pystynyt irroittamaan katsettani hänestä ja keltaisista kukista. En tiedä oliko olemassakaan mitään häitä, vai oliko koko tapahtuma järjestetty minun pääni menoksi, miksi niin olisi tapahtunut, en tiedä. En suuresti välittänyt mistään muusta kuin siitä että saan katsella hänen suloisia kasvojaan. En välitä vieläkään.


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  ►|