Alcohol, squirting gun, no whole holidays in the sun 
N herättää minut suunnilleen puolen päivän aikoihin. Muutaman minuutin kuluttua pyöräilen hänen kanssaan lähikahvilaan joen rannalle, aamupalaani siellä kuuluu sämpylä ja jääkylmä lonkero. On rauhallista, ihmiset ottavat aurinkoa kahvilan ympärillä. En tiedä mikä päivä on, enkä välitä.

Kotona käyn kylmässä suihkussa, teen itselleni vodkatonicin ja istun tuoliini lukemaan Nicholson Bakerin Voxia. Koko kirja on kahden toisilleen vieraan ihmisen jonkinlainen senssilinjakeskustelu. Why not? Olen lukenut hullumpaakin. Bakerin The Mezzaninea on ylistetty, mutta se ei ole tullut vielä vastaan. Soundträkkinä tälle kaikelle vaikka tämä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kesäyölle 


Huomenna: loma. Kesäyössä näkyy luultavasti muutakin kuin lintuja. Aistit auki. Hyvää viikonloppua.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
A Midsummer Night's (Bad) Dream 
Jostain syystä tänä alkuviikkona melkein kaikki keveys on poissa elämästäni. Liian monta yötä liian huonoilla unilla. Huomaa että tässä valoisuudessa on huonotkin puolensa. Kunpa kaikki ei olisi niin mustavalkoista, asuisin mieluummin joillain järkevimmillä leveysasteilla: puoli vuotta sitten vaikeuksia aiheutti kaiken masentava pimeys, nyt kaiken masentava valo? "That don't make no sense!" Ehkä tarvitsen vain kunnon yöunet.. ja sen niin-pitkään-odotetun loman, vaikka täysin suunnittelemattomasta vapaa-ajasta pääsenkin nauttimaan vasta ensi viikolla.

Mietin myös (tietysti) olenko buukannut itselleni jo tässä vaiheessa liikaa menoja kallisarvoisille lomaviikoilleni. Miettikää nyt, neljä viikkoa. Ei siinä ehdi sekä reissata että suorittaa täydellistä at-home –relaksaatiota. Täydelliseen at-home –relaksaatioon ("idiot") kuuluu mm. täydellinen ajantajun kadotus, vuorokausirytmin kääntäminen sekä pitkät aamu- ja iltapäivät tehden jotain, mitä ei voi yleensä arkipäivinä tehdä (rommikolan nauttiminen valinnaista).

Dumpatakseni kaiken mielessä olevan informaation tähän samaan postiin: teen jotain mitä en ole koskaan aiemmin tehnyt, eli kasvatan kesäpartaa. En ole varma onko se hyvä vai huono idea, sen näemme loman aikana. Stay tuned.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Olly Moss 


WANT

Lisää täältä ja täältä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kirjoja part II 
part I

Ensi viikon jälkeen alkaa loma. Olen varustautunut:

Invisible, Paul Auster (tämän luin jo)
Troubles, J.G. Farrell
Fiction of the Absurd: Pratfalls in the Void, A Critical Anthology
Demian, Herman Hesse
Homeboy, Seth Morgan
Black Like Me, John Howard Griffin
The Third Time Around, George Burns
Men in Black, Scott Spencer
If Chins Could Kill, Bruce Campbell
A Burnt-Out Case, Graham Greene
Meidän jengi, Philip Roth

Ja varmaan kourallinen muita joita en muista juuri nyt, plus tietenkin jo muutaman kuukauden luvun alla muiden sivussa kulkenut Infinite Jest.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
I like the way you think 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Sillä välin Vancouverissa 


http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Stanley_Cup_riot

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
DON'T STOP ME NOW IT'S MY FUCKING BIRTHDAY 


8:32, Fight For Your Right Revisited

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  35 36 37 38 39 40 41 42 43 44  ►|