En iloisempi koskaan en koskaan en koskaan 
Tänään löysin kaksi uutta hyvää blogia. Poikkeuksellista. Tässä linkit ja pienet (viidentoista minuutin lukemisen kautta muodostetut) mielipiteet/kuvaukset:

Enimmäkseen harmiton
: nuoren naisen älykästä ja huumorintajuista tekstiä näköjään melkein mistä vaan. En muista kuka bloggaaja (ei tainnut olla suomalainen, oisko ollut Jason Kottke tai joku muu sen kautta löydetty) sanoi mielestäni hyvin: bloggaajan täytyy olla kuin hyvä DJ, pitää pystyä antamaan yleisölle (buu, kuka nyt yleisöään varten bloggaa, huudatte) mahdollisimman monipuolista (ja yllättävääkin) matskua, eli laidasta laitaan.

Toisessakin uudessa tuttavuudessani se toteutuu. Kalliosta käsin bloggaa Sir Kerawach. Kallio on mesta paikka, sen tietää joka lyyli. (What?). Ja mun mieltä piristää aina kun bloggaaja kiroilee.

Pannaanpa lisää vettä myllyyn ja mainitaan (tasan) pari muutakin (iki)suosikkia: peteer & Solutasolla. Kiitos. Silminnäkijöiden mukaan vankilasta nousi savua, mutta älkää välittäkö siitä.

peteer 
Kiitti huomiosta. Onpa omakin blogisi hieno. Kuten sanottua, pelastanut monesti päivän.

- - -
Täytyisi muuten joku päivä tilanteen tullen konsultoida teikäläistä eräistä softa-asioista, kun olet kerran yksityiskohtaisesti perehtynyt mm. kuvankäsittely- ja animointijuttuihin ym.

joonasn 
Onnistuu, laita vaikka sähköpostia tai kommenttia tänne niin autan mahdollisuuksieni mukaan.

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: