Jaettavaa 
Mitä kaikkea jaetaan muutossa? CD-levyt (Talking Headsin levyistä emme muista mikä on kenenkin), LP-levyt (95% lähtee, lupasin soittimenkin), kirjat (Vonnegut-kokoelma pienenee, onpa tekosyy kiertää divareita, New York -trilogiakin pitää ostaa), vuodevaatteet (90% lähtee), pyyhkeet (mulle riittää pari omaa vanhaa + ne muutamat mitä ihmiset ovat jättäneet), astiat (90% lähtee), huonekalut (sohvapöytä, nojatuoli + kaksi jakkaraa sekä kirjahylly jää), matot (taljoja lattialle, kuten eräs ehdotti?). Mitä muuta? Ei ehkä muuta.

Mitä jää? Kaikki muu + kaikki se rompe mikä on kiertänyt jo monta muuttoa varastosta toiseen. Pari laatikollista VHS-kasetteja, laatikollinen vanhoja kouluaikaisia kuvistöitä ja papereita. Ostin uuden sängyn tuttavaltani joka muutti Wieniin. Parin viikon sisällä ilmoitus lehteen, uutta asuntoa etsimään. Onneksi ei tarvitse irtisanoa etukäteen. Vietän jonkun viikonloppuaamun vastaillen puheluihin. Kerron sitten.

peteer 
On se toisaalta kumma juttu, että ei siitä kaikesta materiasta, mitä on tullut haalittua elämässään, ole pakon edessä mahdotonta luopua.
Mutta vitun masentavaa se kaikki muu mikä siihen liittyy voi olla. Ja jälkikäteen jonkin ollessa hukassa, tulee ihme deja-vu-ilmiöitä, tyyliin: "Oliko tää juttu mulla jossakin varaston laatikon pohjalla, vai ei, vai missä. Vai menikö sekin silloin kauan sitten..."

- Nimim. "Kyllä se aina pari kertaa elämässä menee. Mutta ei juuri yhtään enempää"

joonas 
Kiitos kun kommentoit pitkästä aikaa.

Joo, ei varmasti, mutta jotenkin sitä pitää sitä kampetta (ainakin vielä) täysin korvaamattomana, vaikka sillä ei mitään teekkään. Liian romanttisia ajatuksia kaikesta täysin turhasta romusta. Mutta toisaalta, uskon että voin saada jotain hyviä fiiliksiä siitä kaikesta romppeesta ennemmin tai myöhemmin. Vituttaahan niitä muutossa roudata. Mutta se on vielä edessä.

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: