Marraskuu, maanantai, miten muuten? 
Lauantaina vedimme muistaakseni ensimmäisen ns. headliner-keikkamme oululaisessa Nuclear Nightclubissa. Hommat etenevät muutenkin, tällä viikolla pitäisi ehtiä vääntää kannet kuntoon ja pistää cd-paino pyörimään laulajamme 20m2 yksiössä. Keikan jälkeen yöllä jäinen tihkusade oli jäädyttänyt kaikki paljaat pinnat Oulun keskustasta, ja kaaduinhan itsekin keskelle katua, lyöden samalla polveni. Polvikipu yhdistettynä keikkapäivän jälkeiseen yleiseen raajojen kipuun ja jumiin on värittänyt marraskuuni alkua vielä tänäänkin. Olisi melkein pitänyt ihan vittuillessaan käydä vähän (sananmukaisesti) pyörimässä kaupungilla, uskon että yleinen äärimmäinen liukkaus on saanut aikaan monia hysteerisen hauskoja vaaratilanteita humalaisen pyhäinpäivää (vai pelkkää lauantainta?) juhlistavan kaupunkikansan keskuudessa.

Perjantaina kävimme ystäväni R:n kanssa aiheuttamassa pahennusta leffateatterissa punaviinipänikän kanssa, ja tulihan siinä sivussa katsottua myös uusi Michael Jackson -elokuva This is it. Suosittelen. Eipä Jacksonilla tuon perusteella ainakaan ikä/väitetty huumekoukku painanut.

(Pahoittelen myös taannoista kommenttien poisto -sekoiluani. Spämmirobotit ovat kräkänneet ultraturvallisen captcha-suojaukseni ja laittelevat silloin tällöin kommentteihin mm. lenkkari- ja käsilaukkumainoksia. Näitä kun poistaa, poistaa ultrakätevä blogialustani automaattisesti myös muut postin kommentit. Oman turvallisuuteni takia? No, mutta, olen palauttanut kommentit ultratoimivalla copy+paste-menetelmällä sähköpostilaatikkoni roskakorin syövereistä, pahoittelen häiriötä. Jos tämän vuoden puolella saisi päivitettyä tämän alustan johonkin järkevämpään.)

elsa 
Varmaan kivoja tommoset viikonloput ku hengailee vaan poikien kaa.

joonasn 
Eikö ookkin?

elefanttinainen 
Oli ihan sairas meininki Rotuaarilla kolmen maissa la-su yönä! Haettiin nakkifakiirilta evästä ja katottiin uskomattomia taitotemppuja kun ihmiset lenteli edestakasin kadulla. Sitten noustiin ylös ja lennettiin uudestaan perseelleen.

Ihmettelen, ettei ainakaan ole uutisoitu, että kukaan olisi hajottanut kalloaan siinä kelissä. Tuli varmasti pienempää damagea jonku verran...

joonasn 
Kalevan jutussa oli ainakin helvetin hauskoja kommentteja http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=822254 mutta vissiin suuremmilta vahingoilta on vältytty. Kaikki olleet niin sopivasti humalassa?

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: