Hyvä mies ja hyvä nainen 
Morphine - A good woman is hard to find:vs.

Tom Waits - A good man is hard to find:Viikonloppu? Kuulemma jotain pastaruokaa pienellä porukalla Elsan luona (täytyy muistaa käydä hakemassa matkalta croissantit ja kirsikkatomaatit), illempana ehkä Samuli Putroa (ja lämppärinään toimivaa Zacharius Carls Groupin Ossian Marttalaa soolona) Nelivitosessa. Vaihtoehtoisesti johonkin pystäriin ystäviä, tuttuja tai tuntemattomia tapaamaan. Vaihtoehtoja kyllä löytyy, mutta todennäköisimmin löydän itseni Paskiksesta.

Huomenna? Ehkä "Surrealismi, valistus ja uskontokritiikki-seminaari" ex-tyttöystävän muuttoa vältellessä, ehkä päivähumaltuminen ystävien seurassa, ehkä skarppailu, kotona makoilu eeeikun sohvahan lähtee huomenna (onneksi tilalle tulee miltei uusi 140cm leveä sänky!), no, itse asiassa kun tarkemmin mietin on huominen täysin auki ja hyvä niin. Pari viime viikonloppua on mennyt enemmän tai vähemmän suunnitelluissa riennoissa. Ehkä nyt voisi vain pitää silmänsä auki, muistaa montako juomaa on nauttinut ja katsoa mihin viikonloppu vie? Facebookinkin event-kalenteri näyttää ainakin tämän kaupungin osalta huomenna melko tyhjältä. Esimerkiksi Rovaniemellä jos olisin, menisin katsomaan Jokivalkeita, mikä on käsittääkseni jonkinlainen tulitaideteostapahtuma.

Ehkä myös humalaisia facebook-keskusteluja, silmäpeliä, kaupungilla kävelyä, suunnitelmia & yöllistä säätöä, puheluja, rahanmenoa, kuuma suihku kylmän rommilasin kanssa, lauantai-aamun outo energisyys, joviaalia yhteispäihtymistä, viikon oravanpyörän unohtamista, suudelmia täydessä reggaebaarissa, haaveilua, unohtamista ja elämää talven tulon edellä. Miltä kuulostaa?

elsa 
Joo, suudelmia reggaebaarissa niin kännissä, että viedään lompakkokin taskusta :D Mua vähän nolottaa se juttu, miksi tuo mun nimi nyt tossa on...

joonasn 
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, lompakkokin löytyi eikä ollu rahaakaan mitä varastaa!

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: