Uusi Apple Macintosh iWanna 
Kaikki jo varmaankin tietänevät Applen uuden lippulaivatuotteen(?)? Oma kotikoneeni (Powermac G5) pitää käynnistää yhdistämällä kaksi juotoskohtaa yhteen pienellä ruuvimeisselillä. Satunnainen, joskus riittää kaksi kosketusta/sohimista, joskus ylväs koneeni vaatii 30. Esiintyy myös ns. satunnaista finder-vie-120%-prosessoritehosta-eikä-konetta-saa-mitenkään-enää-haltuun-ilman-kylmäbuuttia-ilmiötä.

On minulla toinenkin Macintosh Apple-tietokone. Vuosia sitä viriteltyäni vanha Sawooh Sawtoothini on tuomittu ikuiseen kadotukseen siirretty "projektikaappiin". (Huomasin juuri että Opera 10.10 OSX 10.3.9:llä ei näytä ollenkaan italics-tagattua tekstia.) Sawtooth, sinä paskiainen.

(Omistin myös toisen Sawtoothin. Ei siitä sen enempää.)

Kerran minulla oli Apple Macintosh-tietokone, uudenuutukainen iMac eMac (ei lapset, ei sellainen litteä, ja on kyllä outo kirjain tutun whateverin edessä) jonka putkinäytön kyljessä olevan täydellisen mystisen vaarallisen näköisen osan eristin muusta elektroniikasta alumiinifoliolla sähköä johtavalla teipillä. Loppuivatko satunnaiset näyttövammailut (kuvittele että näyttösi yläreuna kääntyy nurinpäin, peilaa itsensä vasemmalta oikealle 37 asteen kulmassa ja värisee strobomaisesti)?

Unta.. unta..

elsa 
promilletaso? ihan huvikseen vaan...

joonasn 
Miksi aina kun yritän olla hauska ihmiset ajattelevat että olen humalasssa?

Kaksi Old Scratchia http://www.alko.fi/tuotteet/fi/753244

elsa 
sun hauskuus on jotenki erilaista kai

joonasn 
Ja voi olla että sä et Elsa oo tän postin kohderyhmää ;-)

elsa 
mä oon kohderyhmää aina :) osaan lukia ja kirjottaa!

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: