Kaksi vuotta 
Suuria juhlia en jaksa juuri nyt, kun energia tuntuu menevän simahtaneen pöytäkoneen (ehkä rikkinäinen virtalähde tai näytönohjain, tai kaksi) viimeisimpiä bookmarkkeja muistellen (tai yrittäen) ja kotitöitä vältellen (viikonlopun saldona yhdet jatkot ja yhdet etkot, sotku sen mukainen), mutta otan itseäni niskasta kiinni heti kun alkuviikon energiataso tasoittuu normaaliksi. Nyt käytän illan pari viimeistä tuntia ennen nukkumaan menoa juomalla yhden rommikolan ja lukemalla Tuulen viemää.

elsa 
Onnea ja pitkää ikää blogillesi!Käytännössä mekin tutustuttiin juuri tuon bloggailun kautta, mikä on hauska muisto. Olit lukenut blogiani ilmeisesti Pyhiksen FB-linkin kautta. Laitoin sun blogin blogilistasuosikikseni Neverin tietokoneelta kesällä, taisi olla heinäkuu. Sulla oli silloin vihreä takki joka oli minusta hauska ja mulla oli verkkosukkahousut ja shortsit, kun olin karannut Limingasta päiväkaljoille. Ja Jari sanoi, että jalkani näyttävät kinkkurullalta.

Yritin samana päivänä saada sua oman blogini miestyylihaastattelusarjaan, mihin lupauduit.Sitä en koskaan toteuttanut (vieläkö lähtee?), mutta sinä sentään teit listan Oulun lempipaikoistasi blogihaasteeseeni vastataksesti. Kiitti, monet paikat ovat tuttuja nyt minullekin.

Syksyllä oli hassua, kun muutin ja se tuntematon blogipoika muuttui ystäväksi, jonka kanssa oli kivaa seikkailla minulle uusissa paikoissa, vaikkapa Ainolanpuistossa. Ja taisin saada sen Jukka Takalon soolokeikallekin. Ja Samaesta se jopa tykkäsi, mikä oli minusta kiva, koska olin luonut kuvan blogin perusteella, ettei blogipoikaa kiinnostaisi sellanen musiikki. Ne muuten oli kivoja iltoja.

En tiedä onko sattumaa, että Oulun 2 parasta (ja uutta) ystävääni ovat kumpikin olleet tuttuja myös blogien kautta ennen muuttoani.

Bloggailu on kivaa, toivottavasti joskus opitaan puhumaankin yhtä sujuvasti.

joonasn 
Kiitti, E. Kiva kun kommentoit tätä.

Joo näin on, istuin Neverin terassilla ja kuulin kuinka viereisessä pöydässä joku puhui bloggaamisesta. Sit juteltiin, vaihdettiin blogiosoitteita Neverin koneelta, juotiin pari, mä lähdin kotiin (joka silloin vielä sijaitsi siinä vieressä) ja te muistaakseni jatkoitte Milou'hun. Aika paljon on muuttunut siitä, vaikka aikaa ei ole kulunut kuin puoli vuotta.

Lupauduin joo, ja ehdottomasti edelleen lähtee, miten olisi vaikka vähän keväämpänä? Hyvä että muutit Ouluun, oli mukava tutustua ja ystävystyä. Kivoja aikoja on takana, mutta uskon että edessä myös.

elsa 
Me jatkettiin Milouhun ja sä olit siellä kans. Toim.huom.

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: