Kaikki järjestyy, kuitenkin 
Kun kävelin maanantai-iltana loskasateessa läpimärkänä ympäri Oulun keskustan lähialueita (Raksila, Intiö, Heinäpää) mietin erilaisia asuntoja ja kuinka muistot niistä ovat vahvasti muistoja erilaisista elämäntilanteista. Myös lähimpien ystävien asuintilat ovat vahvasti muistissa.

Ex-tyttöystävän parin tytön kimppakämpässä Matkahuoltoa vastapäätä pitämät kasaribileet, joissa vanha ystäväni oksensi ympäri keittiötä, ja joiden jatkoilla (seuraavana aamuna) join lahja-pina-colada-pullon ja punaviinipullon (joka osoittautui vajaan kolmenkymmenen euron viiniksi). Oulu-Tornio-välin ramppausta. Tapaamisille asetettuja paineita ja pettymyksiä. Ja McGyver-juomapelin pelaamista + lauantai-aamuisin Aikahyppy.

Saman henkilön kimppakämppä Tornion länsirannalla, sunnuntaiset krapulakävelyt tuulista rantaa pitkin markettiin ostamaan täytteitä kotitekoiseen pitsaan. Ja sienisalaattia + vissyä.

Saarenpäänkadulla lasitetulla parvekkeella parkkipaikan yläpuolella pienellä sähkögrillillä grillattuja herkkusieniä, pestoa. Kesä. Myllyojalla vanhan talon yläkerrassa asunto, pihalla muutama jänis, alakerrassa satavuotias mummo, tupakan haju tulee lattiasta läpi.

Teen tänään vuokrasopimuksen uuteen asuntoon. Myös mätkyt voi kuulemma hoitaa käytännössä sitten kun jaksaa, muistutuksia tulee kuulemma parin kuukauden välein. Myös muuttopäivämäärän mukaan määräytyy tämän kuun vuokra. Joten ihan hyvin. Nyt. Suuri lasitettu parveke ja riippumattosuunnitelma odottaa. Radiosta calypso-musiikkia.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  68 69 70 71 72 73 74 75 76 77  ►|