Mitä kaikkea 
Alkuviikko, omaa kokkausta pitkästä aikaa (sipulia + porkkanaa + tomaattimurskaa + makaronia + juustoa), Beatlesia repeatilla toista iltaa putkeen. Vanhojen tietokonepelien muistelua (Grim Fandango!), suunnittelua (jos peittäisin joko makuuhuoneen tai olohuoneen yhden seinän Humphrey Bogartilla?), viikonloppuna pitkästä aikaa Kemiin äitiä tapaamaan, sitä ennen olisi huomenna George O'lav & Evil Goods ja torstaina Zacharius Carls Group, en usko jaksavani lähteä kummallekaan keikalle.

Viime lauantaina kävin katsomassa sen uuden Liisa Ihmemaassa 3D-leffan (tasapaksu disneytylsä lastenleffa) iltanäytöksessä, jonka jälkeen Neverissä erään tytön kanssa muutamalla (pitkästä aikaa baarissa lauantai-iltana vähän ennen puoltayötä selvinpäin, osittain aika järkyttävää) ja kuohuviinijatkoilla asunnollani (kuohuviiniä, kolmioleipiä ja kitaransoittoa + kaksiäänistä laulua). Puhetta oli jo seuraavistakin leffatreffeistä, en ole koskaan käynyt Tuirassa sijaitsevassa Starissa, ja taidan saada sinne alennuslippuja työpaikkani kautta.

Aamuisin on ollut pakkasta noin -25, päivisin taas "vain" kymmenisen astetta. Löysin uudestaan Röyksoppin (ensin Poor Leno, sitten koko Melody AM -levy, ja kuten ystäväni kommentoi facebookissa: "kivasti vuoteen 2002 heilahti hän...") ja mietin parvekkeeni sisustamista (mutsi meinasi lahjoittaa jonkun pyöreän pikkupöydän) ja sitä kuka on kaapannut peteerin blogin kun sinne ei enää pääse?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  62 63 64 65 66 67 68 69 70 71  ►|