Kiireisen elämän lieveilmiöt 
Kun pesen käteni päivän päätteeksi, saippuavesi virtaa viemäristä alas melkein mustana, kertoen jotain siitä mitä olen tehnyt, mikä aika nyt on. Kaihtimia ei meinaa saada tarpeeksi kiinni, valo tulee kuitenkin jostain raosta. Äkkiä siihen tottuu, kesään.

En ole ehtinyt olla kotona (nauhoitamme iltaisin), siivotakin pitäisi. Kun on paljon tekemistä, kun tulee illalla kotiin vasta yhdeksän tienoilla, jäävät sellaiset asiat kuin pyykin peseminen ja imurointi. Viikonloput ovat menneet eri puolilla Suomea, aina kulkiessa pitää miettiä aina samoja asioita: pitääkö käydä kaupassa? vienkö roskapussin nyt, jos en, milloin? Mitä heitän jääkaapista pois, mitä kerkeän syödä? Ehdinkö?

(Annos realismia: tein tämän, pari viikkoa sitten (paitsi että lentokenttä ei ollut tuntematon, ehkä ongelma on juuri siinä?) Todella tylsää, mieluummin olisin ollut missä tahansa muualla. Mitä tästä opimme? Älkää kuunnelko minua, jos ehdotan jotain/intoilen jostain. Luultavasti se on kuitenkin pettymys. Korjataan tuo: todennäköisesti se on kuitenkin pettymys. Lentokenttäfiilistelyä, ei vittu. Hoitakaa minut kotiin mahdollisimman kivuttomasti. En pyydä muuta. Haluan vain kotiin.)

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  39 40 41 42 43 44 45 46 47 48  ►|