Arkipyhä FTW 
Viikon hektisimmät päivät ovat takana, eilinen arkipyhä oli täynnä juuri sitä mitä arkipyhän pitääkin näin työn raskaan raatajalle olla: nukkumista, rommin juomista keskellä päivää, lisää nukkumista ja päivän kruunaajana toimivat kello 20 alkaneet yöunet.

Eniten eilen nauratti Regretsy.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kotiinpaluu, jotenkin 
Metsäreissu on takana, vaikka kelkat ja reet hajosivat ja vesi maistui kohtuullisen hirveälle (kaivovettä kuitenkin, järvivedestä olisi saanutkin jotain matoja) kaikki on hyvin, pari päivää vähän huonosti syöneenä (huonohkot omat eväsvalikoimat johtivat ravinnon närimiseen toisilta) on jokseenkin heikko olo jos siinä vedessä oli kuitenkin jotain matoja ja kello on puoli kaksi yöllä ja kuuntelee Animal Collectiven Strawberry Jamia ja seuraavasta viikosta tulee todella todella kiireinen.

Niin kuitenkin huomenna on vapaa sunnuntai.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kuuma peruna kuorittavana 
Jouluteemassa pysyäkseni: ystäväni kertoi tekevänsä imellettyä perunaa (tai jotain sen suuntaista, olen voinut unohtaa yksityiskohdat, ehkä perunalaatikkoa? Ei kun se oli jotain perinneruokaa, kuitenkin) ja sen tekotavassa on kuulemma tärkeää, monen muun käsittämättömän asian lisäksi että perunat kuoritaan mahdollisimman kuumana.

Okei.

Mutta miten ihmeessä voi ihminen (tässä tapauksessa kaksi naista) kuoria polttavankuumaa perunaa monta kiloa polttamatta kivuliaasti käsiään? Ehkä jonkinlaisilla hanskoilla? Nahkahanskoilla? Ehkä useat muovihanskat päällekkäin pitävät ihon kylmänä? Jääpala-astia tiskipöydälle kuorijoiden väliin, saavat lepuuttaa sormiaan. Limekuutioita, giniä, niitä sateenvarjoja. Pitkät lasit. Lounge-musiikkia piilotetuista kaiuttimista, erivärisiä divaaneja..

4 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Ilmaista musiikkia: 4AD - 2009 mp3kokoelma 
4AD jakaa tänä vuonna julkaisemaansa musiikkia:2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Vuoden pimein päivä, nyt 
YLE: "Tänään on vuoden pimein päivä"

"Aurinko nousee 10:29 ja laskee 14:03. Päivän pituus on 3 h 34 min."

YLE: "Kymmenen poliisipartiota piiritti asemiestä Oulussa"


Vuoden pimein päivä, mutta silti tuntuu siltä kuin pahin olisi takana. Niin luultavasti onkin, siis tämä pitkä musta pimeä marras-joulukuu. Nyt on kaikki paljon paremmin sillä nyt on lunta ja pakkasta. Ja jopa minusta se on jotenkin kaunista.

Tällä hetkellä mielessä pyörivät viimeiset pakko-saada-tehtyä-ennen-joulua-työhommat (jotka eivät onneksi ole niin tärkeitä), aatonaaton ja aaton menot ja tulot sekä ensi viikolla viimein tapahtuva THE BIG MOVE. Jonka, voisin lisätä, saatan ulkoistaa täysin. Saada muutto hoidettua etätyönä Kainuun metsästä, parin kilometrin päästä rajavyöhykkeeltä; helpoin muutto ikinä, siis jos suunnitelmani toteutuu. Siitä lisää lähemmin.

6 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Jos asuisi korkealla 
Mitä jos asuisi korkealla? Näkisi auringonvalon ensimmäisenä ja viimeisenä, näkisi kauas satamaan ja teollisuusalueille saakka, ehkä näkisi meren selän? Näkisi ikkunoiden kimaltelevan, ihmisten ja pienten autojen kulkevan, näkisi ruuhkan erillä tavalla kuin ne ketkä ovat siinä. Heittäisi avaimet parittomassa hanskassa parvekkeelta alas kun ystävä tulee, kuulisi kun ihmiset kulkevat hissillä ylös alas.

7 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
"Mä olen saatana kuvernöörin poika" 
Mä kyllästyin vähän ajan päästä istumaan lavuaarin reunalla ja mä hyppäsin alas ja aloin huvin vuoksi steppaa. Mä kulutin aikaa vaan. Mä en osaa steppaa kunnolla tai mitään, mut kylpyhuoneessa oli kivilattia ja sellasella on hyvä steppaa. Mä rupesin matkimaan yhtä jätkä elokuvissa. Yhdessä sellasessa musicalissa. Elokuvat on musta jotain inhottavaa, mut musta on helvetin hauska matkii niitä. Stradlater kaso mua peilistä kun se ajoi partaa. Mä en tartte muuta kun yleisön. Mä olen varsinainen ekshibitionisti. -Mä olen saatana kuvernöörin poika, mä sanoin. Mä painoin kaasun pohjaan. Mä steppasin vaan ympäri huonetta. -Äijä ei haluu et mä steppaan. Se haluu et mä menisin Oxfordiin. Mut steppaaminen on mulla veressä, jumalauta.

Sieppari ruispellossa, J.D. Salinger, suom. Pentti Saarikoski

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Cut Chemist - 1st Big Break 


Video kuvattu 360 asteen panoraamalinssillä. En osaa edes kuvitella miten tuollainen toimii.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ►|