Joose Keskitalo & Kolmas Maailmanpalo - On hyvä että olet surullinen 


Uutta Kolmatta Maailmanpaloa.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
<< 


Niin, kai ihminen voi tehdä itsestään mitä haluaa?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Pysähdy, part II 
..ja katso 100km Kiirunasta luoteeseen sijaitsevan Abiskon kansallispuiston taivaalla leimuavia revontulia (livekamera näyttää 12 viimeisen tunnin havainnot, ja ainakin viime yönä on näkynyt tosi komeita).

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Pysähdy 
Älä tee mitään kahden minuutin ajan.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer 
Niiiin hyvä biisi, uskomaton nimi ja kertsi!kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Aika hienoa 
Sain todella hyvän tarjouksen kirjan painamisesta. Nelivärikannet? Ehkä. Olen muutenkin miettinyt tätä koko ajan. Jännittävintä on se, että sisältö on vielä täysin auki, ja voin tehdä mitä tahansa. Vaikka piirrellä kyrpiä ja perseitä kirjan täyteen? Dig? Olen jo kauan pyöritellyt mielessäni myös kirjoitusta (tai kirjoituksia) kulttuurista/taiteesta ja siitä miksi/miten se koskettaa. Osaksihan se on uutuudenviehätystä: tämä on jännittävä siksi että se tuntuu hyvältä ja on uusi, mutta myös vanhoissa suosikeissa on (nykyään ehkä vielä enemmän?) taikaa. Ihmiset ihmettelevät miten luen aina uudestaan samoja kirjoja. Vaikea sitä on selittää.

Muutenkin saatan nyt pyöritellä blogissa kirjoituksia ja aiheita joita sovittelen kirjaan. Suoraan en kuitenkaan aio kopioida mitään pidempiä pätkiä täältä vaikka blogini lukijat eivät ehkä ole kirjani lukijoita. Vai ovatko? Sen näkee. Luultavasti julkaisen pieniä maistiaisia materiaalista tässä matkan varrella ja käytän tätä tilaa enemmän työprosessikuvauksena, päiväkirjana ja paikkana, jossa miettiä ideoita auki.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Ensimmäinen askel 
Tämä on pyörinyt mielessä jo kauan aikaa, joten sama kai se on julkistaa: aion tehdä ja julkaista omakustannekirjan. Ai minkälaisen? No sellaisen kun jumalauta itse haluan. Olen ollut liian kauan ilman jotain omaa projektia, jos tätä blogia ei lasketa. Eripituisia tekstejä täältäkin tutuista aiheista, luultavasti myös kuvia. A5-kokoisen, jossa on kohtuullisen jämäkät kannet, tehty paperista joka tuntuu hyvältä käsissä. Sellaisen jota voi antaa ilmaiseksi hyville ihmisille, vaikka itse olisikin laittanut siihen enemmän rahaa kuin uskaltaa ajatella.

Miksi? Siksi että tekeminen on ainoa tapa tyydyttää tekemisen tarve. Siksi että ilman tekemistä ei ole menestystä. Siksi että on helpompaa olla tekemättä. Siksi, että pääsisin pitkästä aikaa työskentelemään yksin pitkäjänteisemmin kuin mitä blogin ylläpitäminen vaatii.

Tulevaisuudessa tästä aiheesta kertovat postit on tägätty.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Rikkaudekseen tätä maailmaa katselee 
Otsikko on Jarkko Laineelta, kuten myös tämä:
Vedän ulsterin pyjaman päälle
ja menen nakkikioskille:
3 sämpylää kahdella nakilla ja 1 lihapiirakka,
sitten me syömme.
Täydellä vatsalla ei saisi uida eikä rakastaa,
mutta me olemme melkein lapsia vielä,
niillä on aina nälkä.


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  45 46 47 48 49 50 51 52 53 54  ►|