Valoa 
Eilen makasin olohuoneen lattialla ja mietin kirjoittamista, olisi ollut fiilis mutta energiataso oli sen verran miinuksella (kiitos siitä yöelämälle) että ajatuksista tekoihin siirtyminen oli mahdotonta. Telkkarittomassa taloudessa vieraidenkin on totuttava lukemaan sarjakuvia silloin kun on yleensä tottunut katsomaan teeveetä, kuten sunnuntai-iltaisin. Aurinkoiset päivät tuovat uusia värejä asuntoon. Aiemmin rumat verhot suodattavat valosta esiin kaikkea uutta, tunnit menevät hitaasti vuorotellen uutta ihmetellen.

Mitä tahansa ikinä teettekin, muistakaa puhdistaa pyykkikoneen nukkasuodatin säännöllisesti. Arkisten asioiden hoito jää usein taka-alalle, onko se vakavaa? Monta asiaa pitäisi tehdä, onneksi energiaa on enemmän ja enemmän, eikä uloskaan huvita mennä näin kylmällä. Voi tehdä pellillisen lämpimiä leipiä ja miettiä niitä näitä. Kuten sitä onko valmis ja milloin ja mihin?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Perjantain lapsi 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Dead Nation 
En tiedä mistä se on jäänyt, ehkä viime talvelta kun energiatasot olivat alhaalla pitkän aikaa, mutta käyn todella harvoin missään arki-iltoina. Ajattelen kai siitä olevan jotenkin liikaa vaivaa, ja jotenkin olen ehdollistanut itseni pakko-saada-kahdeksan-tuntia-unta –ajatteluun. Typerää, tiedän. Pari päivää sitten kuitenkin vietin Hyvän Illan ystäväni luona: muutama olut ja suomalaisen Housemarquen koukuttava ja todella viihdyttävästi päälletunkeva zombieräiskintä Dead Nation.Muistan tämän pelitalon yhdeksänkymmentäluvun puolenvälin tienoilta, silloin läpi kahlattujen seikkailupelien joukossa oli myös Housemarquen Alien Incident (suomennettuna Muukalaisten yö).

Peleistä tuli mieleeni: on ollut tarkoituksena pitkän aikaa linkittää blogi nimeltään Pixel Counterrr. Topi Kauppisen omin sanoin: "For me, it has never been as much about playing the games, than watching, reading, dreaming, and contemplating of them, and this site is an endeavour in that spirit." Suosittelen, jos videopelit + niiden visuaalinen maailma kiinnostaa.

Blogin neljäs vuosi lähti käyntiin tällä kirjoituksella.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
zzzap 
maryque on Googlen mustalla listalla koska saitin php-koodiin oli päässyt jostain haitallinen koodinpätkä. Nyt se on poistettu, joten vaikka selaimesi voi vielä varoittaa sivustosta, tilanne on ohi.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Hemingwayta 
"What will you do when the was is over if it is over?" he asked me. "Speak grammatically!"
"I will go to the States."
"Are you married?"
"No, but I hope to be."
"The more a fool you are," he said. He seemed very angry. "A man must not marry."
"Why, Signor Maggiore?"
"Don't call me Signor Maggiore."
"Why must not a man marry?"
"He cannot marry. He cannot marry," he said angrily. "If he is to lose everything, he should not place himself in a position to lose that. He should not place himself in a position to lose. He should find things he cannot lose."
He spoke very angrily and bitterly, and looked straight ahead while he talked.
"But why should he necessarily lose it?"
"He'll lose it," the major said. He was looking at the wall. Then he looked down at the machine and jerked his little hand out from between the straps and slapped it hard against his thigh. "He'll lose it," he almost shouted. "Don't argue with me!" Then he called to the attendant who ran the machines. "Come and turn this damned thing off."

In Another Country luettavissa kokonaisuudessaan täällä, lisätietoa täällä. "Keywords: Depression, Disability, Doctor-Patient Relationship, Empathy, Grief, Pain, Survival, Trauma, War and Medicine"

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Talviunta 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Joose Keskitalo & Kolmas Maailmanpalo - On hyvä että olet surullinen 


Uutta Kolmatta Maailmanpaloa.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
<< 


Niin, kai ihminen voi tehdä itsestään mitä haluaa?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  44 45 46 47 48 49 50 51 52 53  ►|