Pulkkamäki 
Tämä oli hienoa:


2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
"Ihminen ei ajattele, vaan hänen ympäristönsä ajattelee hänessä." 


(Lomalla seuraavan viikon.)

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ne juutalaisen munat 
Kiiltää kuin juutalaisen munat ei viittaa sukupuolielimiin, vaan kuulemma siihen, että juutalaiset saivat aikoinaan (viime vuosisadan alussa) myydä kananmunia (ja, vaikka en tiedä miksi, käytettyjä huonekaluja) Helsingin Kauppatorilla. Ja tietysti puhdas kiillotettu muna on laadukkaamman näköinen kuin normaalisti kanan perseestä suoraan koriin asetettu.

Profit!

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Tuulen energialähde on aurinko 
Yöllä kuulostaa siltä kuin joku yrittäisi parvekkeen kautta sisään. Parvekelasit kolisevat ja tuuli suhisee puuskissa. Aamulla töihin kävellessä vastaantulijatkin hymyilevät: tuulee todella lujaa.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
iPad 
iPad: helpottaa elämää sen verran että voit juoda aamuteet jossain muualla kuin (pöytä)koneen ääressä. Ja Angry Birds on koukuttava, vitun hyvä peli. 3G-verkko tuntuu vain välillä todella tahmealta, kosketusnäytöllä kirjoittaminen on hidasta ja netissä navigointi muutenkin sivustosta riippuen vaikeahkoa. Mutta tosiaan, on virkistävää viettää aamuinen rutiinisurffailuhetki (hetki? Miten olisi puolitoista tuntia?) jossain muualla kuin väsyneellä toimistotuolilla kyyhöttäen. But will it blend?kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Dean Martin 


My head keeps spinning;
I go to sleep and keep grinning;
If this is just the beginning,
My life is gonna be beauuuu-tiful!


Youtube: Ain't That A Kick In The Head, elokuvasta Ocean's Eleven. Go Dean! Varsinkin tuo biisi.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Mietteitä tulevasta 
Mietin tänään sitä, kuinka ihminen tekee tietoisia päätöksiä ja pyrkii kohti itselleen asettamaansa maalia. Se on tapahtunut minulle, on helppoa nähdä aika selkeästi näin jälkikäteen: olen hakeutunut tietoisesti tätä alaa kohti jo lapsesta/nuoresta asti. Se ei ole niin dramaattista kuin miltä se kuulostaa: lähinnä olen pitänyt sitä mielessä jos on pitänyt miettiä kohtuullisen realistista mahdollisuutta tulevaisuutta ajatellen, esimerkiksi yläasteella ja lukiossa. Mitä voisin tehdä palkkani eteen, mistä pitäisin?

On varmasti olemassa ihmisiä, joista on tullut jotain pelkästään (tai enemmän) avoimen tilaisuuden kautta, ehkä he olivat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tai ehkä he päätyivät vasten tahtoaan tilanteeseen josta huomasivatkin pitävänsä? En tarkoita että ihminen ei voisi olla onnellinen/tyytyväinen työhönsä/elämäänsä ilman pitkäaikaisen suunnitelman toteutumista, ajatukseni vain pyörivät näissä asioissa tänään jonkinlaisen konkreettisen valitun kehityksen ajatuksen kannalta.

Uskon kuitenkin että elämästään voi nauttia enemmän, kun ensin tajuaa että sille voi tehdä jotain, ja sen jälkeen tekee tarvittavat asiat saavuttaakseen haluamansa tilanteen. On oikeasti äärimmäisen nautinnollista ajatella tulevaisuuden olevan muovailtavissa. Ja itse olen todiste siitä, että se on mahdollista. Jos en olisi tehnyt sitä jo kerran aiemmin en luultavasti luottaisi omiin kykyihini tätäkään vähää.

Mitä ajan takaa? Olen siinä prosessissa taas. Aina kun kirjoitan tätä blogia, aina kun mietin kirjoittamista, aina kun luen jotain, aina kun mietin nykyistä projektiani. En tarkoita, että sen valmiiksi saattaminen toisi minua vielä mihinkään, mutta se on askel oikeaan suuntaan. Ja todennäköisyys siihen, että tulevaisuus on jännittävämpi ja hienompi (ja sellainen kuin haluaisin sen olevan jos saisin valita) kasvaa. Ainakin ihan vähän. Mutta mitenkään muuten se ei sitä tee.

(Nämä muutamat kirjoitukset käsittelevät (tai ainakin hipovat) samaa teemaa.)


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ooh polaroid 


milkysoldierin flickr

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  43 44 45 46 47 48 49 50 51 52  ►|