Mydriaasi 
Muistatteko kun puoli vuotta sitten kirjoitin menetetystä elokuvakokemuksesta? Pari viikkoa sitten tapasin henkilön, jonka tapasin ensimmäistä kertaa tuolla reissulla, ja joka oli myös samassa näytöksessä. Kysyin häneltä, menetinkö suurenkin elokuvanautinnon poistuessani kesken näytöksen. En kuulemma mitenkään mainittavan suurta. No hyvä. Tällä naisella on hämmentävän suuret pupillit, oikeasti silmät täysin lautasina (ilman mitään köh hyviä, tiedättehän), todella hämmentävää. Jotenkin täysin hypnoottista. Yritin olla tuijottamatta, toivottavasti onnistuin. Hänellä oli myös osittain eriväriset silmät. Jännää, tuollainen?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ensimmäinen sadeaamu 
Olen poistumassa asuinrakennuksestani, mutta joudun palaamaan takaisin ylös. Ulkona sataa vettä. Sisällä käyn läpi eteisen kaapin sisällön, ei sateenvarjoa. Muistan jättäneeni yhden ystäväni luo, mutta pitäisi täällä olla yksi, pienempi kuin se toinen, muistelen. Siirryn eteisen epämääräisen pyykkikorin (joka toimii muovikierrätyksen ja erilaisten kassien ja vaatteiden säilytyspaikkana) kimppuun, nostelen kierrätykset sivuun. Mustan putkikassin alta löytyy pieni kärsineen näköinen musta sateenvarjo.

Kun tähän aikaan vuodesta sataa vettä, ei näennäisen musta asfaltti välttämättä ole pitävä (lumipenkkojen sulamisvesi jäätyy kävelytielle ohuesti kerroksittain). Huomaan sen heti poistuttuani pihalta. Kävelen loppumatkan varovaisemmin enkä kerrankin kuuntele musiikkia: sateen ropina kuulostaa pitkästä aikaa todella hyvältä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Soittoääni 


mahtava Tom Gauld

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Sinä huolehdit liikaa, Jaska Jokunen 

Awww. (Koska en itse huolehdi nykyään, tämä on omistettu sinulle joka huolehdit liikaa. Ota iisisti. Jos edelleen masentaa, ei kannata lukea 3eanuts-tumblria, joka on siis kokoelma Tenavat-strippejä, joista on poistettu viimeinen ruutu. Ridin' the meme train..)

EDIT: Muistelinkin että jotain tämän kaltaista oli kirjanmerkeissä:(via fuck yeah snoopy)

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Muiden ajatuksia asioiden tekemisestä 
Olen fanittanut Austin Kleonia jo pitkään (1, 2), ja nyt hänellä on hieno kirjoitus How to steal like an artist (and nine other things nobody told me). Lukekaa ihmeessä koko juttu. Ehkä eniten minuun iskee
3. Write the book you want to read.

(Voisi olla myös muodossa "Write the blog you want to read.", mutta pitää tämäkin jotenkin sitoa projektiini.) Kurt Vonnegut, Kuolemaa tylympiä kohtaloita, 1991:
Tähän päättyy (omaksi hämmästyksekseni) jälleen uusi kirja, jota ei ole kirjoittanut kukaan muu kuin minä itse. (Cape Codissa asuessani rakennutin eräällä kirvesmiehellä talooni pienen siipirakennuksen. Kun se valmistui, hän päästi suustaan mitä suurenmoisimman jutun. Hän nimittäin tokaisi: "Miten ihmeessä minä tuon tein?")


2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
The Eighth Square? 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
"Whoa, shit, the freeway's melting" 


Maurizio Bongiovanni
öljy kankaalle

(via nocturnal talk is cheap)

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kevät sekoittaa 
En ole koskaan aiemmin ajatellut näin, mutta jonain päivänä haluaisin omistaa oman talon. Sellaisen jossa olisi erillinen lämmin piharakennus (niille hetkille kun pitää olla yksin), ehkä kellari, johon pitäisi rakentaa huoneet itse. Kevät saa haaveilemaan kaikesta epärealistisesta. Ostaisinko auton? Ehkä tyydyn sisustamaan asuntoa uusiksi? Kaivamaan kellarikomerosta vanhoja vaatteita, miettimään uusiksi mattojen sijoittelua. Tuntuu siltä kuin olisin herännyt puolentoista vuoden horroksesta.

3 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen

|◄  41 42 43 44 45 46 47 48 49 50  ►|