The Look 
Ehdottomasti haluan näyttää Philip Seymour Hoffmanilta elokuvassa Almost Famous. (Plus leffassa on mm. Frances McDormand ja [maailman ihanin] Zooey Deschanel, jonka kanssa aion mennä naimisiin).kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ajattele eteenpäin 
Eräs melko uusi tuttuni otti yhteyttä, kuinka muutenkaan kuin Facebookissa (joka on hieno kanava juuri tuollaiseen), ihan vaan jutellakseen ja kutsuakseen kylään (viimeistään varpajaisiin, vaimonsa on viimeisillään raskaana). Olen käynyt heidän luonaan kerran, ystävällistä porukkaa: talon emäntä sanoi heti esittelyjen jälkeen "ole kuin kotonasi, ota jääkaapista syötävää jos haluat". Olutta tarjottiin myös, sekä illan päätteeksi autokyyti kotiin.

Nämä ihmiset saivat minut miettimään sitä, miten suhtaudun uusiin ihmisiin: usein huomaa melko äkkiä jos ihmisen kanssa tulee erityisen hyvin toimeen, kai on kyse samanlaisesta asenteesta ja huumorintajusta? Ja vaikka esim. harrastukset olisivat samoja, en silti välttämättä tee mitään pitääkseni aktiivisesti yllä yhteyttä. Vaikka nämä ihmiset voivat (äärettömässä maailmankaikkeudessa) olla esimerkiksi tulevia naapureitani, yllättävänkin läheisiä ystäviä. Mutta miksi en ajattele niin jo nyt? Pidän heitä vain ystävän ystävinä, hyvinä tyyppeinä, mutta siinä kaikki.

Osaksi se johtuu varmasti siitä, että pitää omaa energiavarastoaan jotenkin rajallisena, vaikka on huomannut että ihmisten kanssa oleminen ei välttämättä vie energiaa, pitää vain valita seuransa oikein. Oikeiden ihmisten seura ei kuluta. Mutta täten lupaan itselleni pitää satunnaisempiakin tuttujani mahdollisena tulevana hyvänä ystävänä. Miksi ei? Eikö se ole aika hieno periaate?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
A Burnt Out Case 


Yksi parhaista. Graham Greene. William Heinemann Ltd, 1961

1 kommentti  |  linkki kirjoitukseen
Lisää Nixonia part IV 
Palkkapäivän perintesen huuto.net-selailun lomassa löydän englanninkielisen painoksen tästä, voila:If you like Dick (and who doesn't, amirite?) you might like these:
Kun Nixon tapasi Elviksen
Suolaa vai pippuria?
Lisää Nixonia
Lisää Nixonia part II
Lisää Nixonia part III

1 kommentti  |  linkki kirjoitukseen
Mo's Special Club II 


Tekaisin sunnuntaina julisteen tulevalle Nelivitosen kesäklubikeikalle, missä Tunguska Press vetää Dr. Hookia. Olemassa on myös youtube-soittolista.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Tiedemiehet 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
27/5 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Asioita, joita en muistanut 
- valon määrä
- yöllinen auringonlaskutaivas ja siihen liittyen
- tajusin juuri että tämän postin nimeksi voisi laittaa "Kliseitä"
- pilvet sinistä taivasta vasten ja
- wait, wait, the biggest cliche of them all, the Big Whopper of all summer-related nostalgia:
- ruohonleikkauksen tuoksu

Seuraavassa postissa kirjoitan luultavasti siitä, miltä asfaltti tuoksuu sateen jälkeen.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen

|◄  37 38 39 40 41 42 43 44 45 46  ►|