Sufjan Stevens - The Age Of Adz streamattavana 
Kuukausi sitten bloggasin Sufjan Stevensin uudesta EP:stä, nyt tuleva kokopitkä levy on streamattavana NPR.orgissa. Hyvää musiikkia syyspäiviin.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ihmiset 
En tiedä. Muutama viime päivä on ollut jotenkin todella todella kaunis. Täynnä hienoja ihmisiä. En tiedä tietävätkö he kuinka innoissani olen heidän seurastaan. Mahtavaa auringonpaistetta, hyvää ruokaa, sauna, muutama baari, kasipalloa kerholla tai väittelyä Numeron keskikerroksessa. Auton kyydissä olemista keskellä yötä, jotenkin jännittäviä siirtymiä lähiöistä keskustaan ja toisin päin. Nauramista, hymyjä, katseita, ehdotuksia, suunnitelmia. Tapaamisia ja hyvästejä, tulemisia ja menemisiä, liian lyhyitä parituntisia.

Täysin uusien ihmisten, uusien tilanteiden ja mahdollisuuksien, vanhojen tuttujen lähentymisen ja kaikenlaisen kivan keskellä mietin sitä mistä johtuu että taas vaikuttaa siltä että syksy saa ihmisiä eroamaan toisistaan. Mutta, kuten olemme huomanneet, kaikki paranee, ajan kanssa.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Suuria ilmapalloja ja onnellisuutta 

World of Goodin flickristä

Ei se paljoa vaadi: esimerkiksi helvetin hyvää musiikkia ja helvetin isoja oransseja ja keltaisia ilmapalloja, niin aikuiset ihmiset ovat niin onnellisia että itku tulee. Tämä muisto parin kesän takaa Flaming Lipsin keikalta Helsingistä tuli mieleen kun tänä perjantaina tunsin ja tunnen edelleen jonkinlaista tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Vaikka ilma onkin hirvittävän harmaa niin on perjantai, voin taas kuunnella musiikkia kävellessäni ja taas vaihteeksi hieman vaivaava kurkkukipu/flunssakaan ei latista fiilistä.

Mikä muu saa hyvälle mielelle? Tyydyttävät kehityskeskustelut, uudet tuttavuudet, treffimahdollisuudet, teen juominen, jouluvalot, yötaivas, vaahterat ja vaahteranlehdet. Ja tietysti viikonloppu.

Ja Daniel Johnstonin Walking The Cow!

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
MGMT - Electric Feel (Live on Abbey Road) 


Itse live alkaa kohdasta 1:30. Tiedän, olen pari vuotta myöhässä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Sunnuntai part I 
Mietin joskus pitäisikö ottaa yhteyttä, tunnustaa että on miettinyt, kertoa kaikki se mitä tietenkään ei pitäisi kertoa. Sitten muistan miettineeni usein myös toista vaihtoehtoa, unohdusta, odotusta, aikaa, elämää sillä välin. Mitä toteutan koko ajan. Olisi hyvä jos voisi päättää mitä ajattelee.

Kaikki jakavat spotifylistojaan joten tässä teille yksi ihan toimiva syksylista.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Statuspäivitys 
Koko viikon olen viettänyt hiljaiseloa, katsellut leffoja ja nukkunut tarpeeksi, pienimuotoinen syksyn rauhallisuus päällä. Mutta onneksi on perjantai. Tavallinen säätö jatkuu viimeistään viikonlopun jälkeen, joten hyviä niitä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kahvia ja tupakkaa 
Vaikka en polta tupakkaa, parvekkeen tuhkakuppi on täynnä ja vaikka en juo kahvia, löytyy asunnosta ainakin yksi puolikas jäähtynyt kahvi. Ajan kanssa luultavasti useampia; sohvan alta, nurkasta nojatuolin vierestä, keittiöstä. Kävi vieraita. Tai päinvastoin melkein täysin epävieraita ihmisiä. Epävieraita? Tuttuja? Mikä on sanan vieras vastakohta?

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
FutureMe 
Dear Future Me,

Remember that dream from so long ago? The one that made the claim that you would die today? Go make your life worth it. Just in case. Go prove that you did live. Go wrap everything up. Go tell all of your secrets and all of your stories, because there's a chance that no one will ever hear them again. If you survive today? Then keep telling secrets. Just in case.

FutureMe.org

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ►|