Bussilla aavikon halki part IV 
Desert Bus for Hope tapahtuu taas! Vuosi sitten kirjoitin:
Desert Bus for Hope on taas täällä!
Miltä kuulostaa tietokonepeli, jossa ajetaan bussilla Tucsonista Las Vegasiin maksimissaan seitsemääkymppiä, matka kestää kahdeksan tuntia ja peliä ei saa pauselle?

[...]

Peli on Desert Bus, vuonna 1995 julkaisematta jääneen Penn & Teller's Smoke and Mirrors -pelin sisältämä minipeli. Kanadalainen komediaryhmä LoadingReadyRun on jo muutamana vuonna järjestänyt tempauksen nimeltään Desert Bus for Hope, jossa he käytännössä keräävät rahaa Child's Play -nimiselle hyväntekeväisyysjärjestölle pelaamalla peliä niin pitkään kuin ihmiset lahjoittavat rahaa. Tätä kirjoittaessani he ovat pelanneet reilut viisi päivää ja onnistuneet keräämään vajaat 120000 dollaria.

Lisää infoa, linkki suoraan lähetykseen. Go watch it!


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
09/11 


"JAWS"

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
07/11 


Barcelona, huhtikuu 2012

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
31/10 


Kuvattu liikkuvasta autosta jossain Kokkolan ja Tampereen välillä viime perjantaina klo 18.26.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
21/10 
Bileet ovat paljon pitemmällä; paikalla on enää kaksi henkeä. Video pyörii. Alex ja Boot ovat lysähtäneet sohvalle, ja heidän välillään vallitsee äänetön seksiin liittyvä väärinkäsitys. Boot on riisunut sukkahousunsa ja odottaa jostain itselleen käsittämättömästä syystä, että häntä kopeloitaisiin. (Ei se ainakaan kiihkoa ole. Pikemminkin närkästystä.) Alex taas on päättänyt vakaasti olla kopeloimatta, vaikkei ymmärrä miksi. (Ei se oikeastaan kiihkon puutetta ole, ei sinänsä. Ehkä se on moraalinen kannanotto. Ehkä se johtuu ryyppäämisestä.) Boot on nukkuvinaan, vaikka on täysin hereillä. Alex esittää hereillä olevaa, vaikka jaksaa töin tuskin pitää silmänsä auki. Bootilla on aivan mukavat oltavat, mutta hän vaihtaa tämän tästä asentoa yrittäen saada väittelyn viriämään uudestaan. Alexilla on kauhea kramppi, mutta hän ei uskalla hievahtaakaan.

Nimikirjoitusmies, Zadie Smith (suom. Irmeli Ruuska), WSOY 2004

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
09/10 
En juurikaan välitä niistä puolen litran colapulloista joiden kyljessä lukee "Share a Coke with X" (X on jonkun ihmisen suomalainen nimi tyyliin "Share a Coke with Sirkka-Liisa"), ehkä se johtuu siitä että a) don't tell me what to do, ja b) pelkään että vahingossa otan kaupan jääkaapista pullon jossa lukee jonkun ex-tyttöystäväni nimi, tarkoitan että elämässäni on tarpeeksi miettimistä muutenkin, ymmärrättehän. Ziisus.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
07/10 
On maanantai ja lomapäivä, eli hyvin hiljainen ja hidas päivä. Nukun pitkään. Laitan astianpesukoneen päälle, pisimmälle ohjelmalle. Aurinko paistaa parvekkeelle, siellä tarkenee t-paidalla. Istun ja luen John Irvingin romaania In One Person. Luin sen Espanjassa heinäkuussa, mutta en muista itse tarinasta paljoakaan. Espanjasta en ole kertonutkaan vielä, mutta olen kirjoittamassa siitä jonkinlaista ehkä muidenkin mielestä hauskaa pidempää pätkää, joten toivottavasti kohtuullisen mutta vielä määrittelemättömän ajan päästä saatte tietää miksi ei ole järkevää asua yksin kahden hengen hotellihuoneessa ja kuinka monta kertaa katsoin eri hotellien telkkarista saman espanjaksi dubatun dokumentin Niilin pohjasta löytyneistä obeliskeista. Se johtui vain siitä, että Tour de Francen lähetyksiä ei tullut ympäri vuorokauden.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
14/09 


Ehkä?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  13 14 15 16 17 18 19 20 21 22  ►|