Sirkka-Liisa "Nuorison Pelastaja" Anttila 
- En kannata liian kovaa sääntelyä yhteiskunnassa. Mutta olemme valitettavasti tilanteessa, että siihen on pakko mennä pelastaaksemme nuoret liian pitkään venyvältä yöelämältä. Alkoholismi on meillä todella vakava ongelma, ja siksi suojelutoimia tarvitaan, sanoo kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.). YLE



kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Tarve, tarve! 


Täydellistä. Ymmärrän kyllä, tässä esiintyvä orkesteri ei ole kuuluisa musiikillisista lahjoistaan, ja uskon että varsinkin nuorempi polvi ihmettelee että mikä vitun Lapinlahden Linnut mutta tämä kappale on sekä sanomaltaan että musiikillisesti mielestäni ihan vitun hyvä. Kiitos isä ja isoveli kun joskus aikoinaan jouduin kuuntelemaan näitä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Uusi levy 


Julkaisimme yhtyeemme ensimmäisen albumin viime lauantaina. Ylläoleva kuva näyttää piikin tunguskapress.netin kävijämäärässä kun maanantaina Radio Rock kirjoitti levystä aika ylistävän jutun nettisivuilleen:
Yhdeksän toinen toistaan komeampaa kappaletta on päätynyt "Yes, yes, but what does it mean?"- levylle. Laulaja-kitaristi Antti Viitalan käsialaa olevat biisit ovat rouheudessaan ja mukaansatempaavudessaan niin tunnelmamielessä kuin ilonpitomielessäkin ainutlaatuista luokkaa. Yllätykselliset, mystisetkin, äärimmäisen taidokkaat ja jopa sanoituksellisestikin äärimmäisen hyvin onnistuneet kappaleet toimivat niin levyllä kuin lavallakin.

Tässä pari linkkiä aiheesta:
- Voit kuunnella levyltä kaksi biisiä Bandcampissa tai Soundcloudissa
- Levyn voit ostaa Levykauppa Äxästä
- Radio Rockin juttu löytyy kokonaisuudessaan täältä
- Facebookryhmä
- Viralliset sivut

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Dokumenttielokuva: The Winter of The Beard 


Kuulin tästä jo pari vuotta sitten, ja nyt koko leffa on Vimeossa. The Winter of The Beard (trailer) on slice-of-life-dokkari kuudesta miehestä jotka lopettavat parranajon puoleksi vuodeksi.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
The Pain - When will it end? Not yet, that's for sure part II 
Hyviä uutisia, jotka olen unohtanut jakaa: Tim Kreiderin loistava thepaincomics.com päivittyy taas viikoittain!

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Polaroid-filmin paluu? part II 
Eli. Keväällä 2008 Polaroid ilmoitti lopettavansa filmin valmistuksen. Keväällä 2009 The Impossible Project ilmoitti aloittavansa filmin valmistuksen uudestaan, ja nykyään uutta filmiä saa kymmenistä kaupoista ympäri Eurooppaa, ja tietysti myös verkkokaupasta; valikoimasta löytyy 600-sarjan kameroille useita vaihtoehtoja, joukossa jopa musta- tai kultareunaisia filmejä. Juuri tällä hetkellä "normaalia" värifilmiä ei valitettavasti löydy, mutta mustavalkofilmiä löytyy (ja käsittääkseni valikoima muuttuu kohtuullisen nopealla tahdilla). I know what I'm buying myself for X-Mas!

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Street Viewn kauneus part II 
Aaron Hobson tekee vähän samaa kuin aiemmin bloggaamani Jon Rafman.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Bussilla aavikon halki part II 
Again with the Desert Bus, why not?

EDIT: Again with the forgetting to link to the thing you're writing about?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ►|