"Well they invited me to a dinner party.." 
Juhlapäivää? Ulkona tasaisen vaaleanharmaa taivas, luvattu vesisateita, tälle päivälle, yölle, huomiselle. Vielä ei ainakaan tule. 60€ kauppaan (soijanakkeja) + X€ sosiaali- ja terveysministeriön hallitsemaan vähittäismyymälään. Ruoho ei viherrä vielä, ei houkuta puistoilemaan, petankoimaan, kantamaan kangaskassissa filttiä ja kertakäyttömukeja; taitaa tulla sisävappu? Sain kutsun erään ystävän ystävien luo, kuulemma perinteiset hyvät vappujuhlat, lähden mielelläni, välillä on terveellistä seurustella tuntemattomienkin kanssa.

Aina on jännittävää mennä juhliin, joissa ei tunne suurinta osaa porukasta. Ensivaikutelmat ja kaikkea. Testata sosiaalisia taitojaan, muistella käyttäytymisnormeja ja etikettiä. Ystäväporukassa aikaa viettäessä on kuitenkin tiettyjä vapauksia. Uusien ihmisten tapaaminen? Leppoisaa. Ehkä he juhlivat jotenkin erilailla kuin me? Aktiviteetteja? Eksoottisia shotteja? Minkälaista musiikkia? Tarjoilu? Snackseja? Pieniä elintarvikekuutioita hammastikuissa vai pelkkiä sipsejä ja hotrodeja? Dippiä ja porkkanatikkuja (henkilökohtainen mielipiteeni: huonoin mahdollinen tarjoilu, ennemmin ei mitään kuin jumalauta porkkanatikkuja ja dippiä). No, mitä tahansa juhlissa tarjoilee niin kyllä se kauppansa tekee. Viimeksi tarjoilin E:n avustuksella yhdeksän pellillistä pitsaa ja litrakaupalla perunasalaattia. Nekin loppuivat kesken, voitteko uskoa.

Mutta, hyvää suomalaisen työn päivää, toivottavasti edes jossain on puistoilukelit. Ottakaa oikein kunnolla, vetäkää aamuun saakka ja ylikin. To infinity and beyond! Tsau. (Niin ja otsikko on tietysti tästä.)

mi 
so you went.. or you are going.

läpi tasaisen harmaan, laukussa skumppaa.

joonasn 
Hyvä, hyvempi, hyvö.

Kommentit 

Lisää kommentti





Muotoile tekstiä: