Lisää Nixonia 


If Charlie Parker Was a Gunslinger,
There'd Be a Whole Lot of Dead Copycats
–blogissa on kokonainen Tricky Dick –sarja!

1 kommentti  |  linkki kirjoitukseen
Suolaa vai pippuria? 


Nixon. Ystäväni Lauri kuvasi tämän Imatran kulttuurikeskuksessa.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
The Simpsons Sing The Blues - Look At All Those Idiots 

Mr. Burns:
That man by the cooler
Drinking water as if it's free!

Smithers:
Oh, that's Homer Simpson, sir,
A drone from Sector 7G.

Nostalgiaa. Loistavaa riimittelyä/rytmitystä. Koko levy Spotifyssä. Sisältää mm. Michael Jacksonin tekemän Do The Bartmanin, tsekkaamisen arvoinen on myös toinen sinkku, Deep, Deep Trouble. Ajalta kun Simpsonit vielä rokkasi?

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Piristy 


Lisää tätä käyttäjän takeSomeCrime kanavalta.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Radio Inari 
Pohjoisenlomallani satuin kuuntelemaan (internetin puutteessa tietty) Radio Inaria. Helvetin hyvää musaa mutta juontaja(t) oli(vat) tasoa "Ja seuraava.. öh.. seuraava.. seuraavan biisin esittäjä on ööööö Johan.. Johanna.. Jonna.. Jonna Tervomaa!". Luulette että liioittelen. En liioittele. Joko juontaja oli a) ensimmäistä päivää töissä (epätodennäköistä, sillä todistimme samaa vitun änkytystä ja suoraa sekoilua monen päivän ajan), b) kännissä (miksi ei?) tai c) oikeasti Inarissa ei ole ainuttakaan pätevää radiojuontajaa tai koko homma on opiskelijoiden projekti.

Täytyy sanoa: koko Radio Inari oli todella hämmentävä uusi asia, oikeasti hyvää musaa mutta kaiken taustalla ihmeellisen sekava tatsi. Kulttuurikokemus. Lisää spring breakin kulttuurikokemuksista (liittyvät lähinnä kuvataiteen saralle) myöhemmin. Mahtava että jaksatte lukea. Kävijöitä on ollut taas enemmän kuin koskaan. Kiitos siitä! Tulevaisuus tuo muuassaan kaikenlaista uutta, eikä pelkästään tähän mediaan sidottua.

Niin tosiaan, olen myös täysin rakastunut.

2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
Pulkkamäki 
Tämä oli hienoa:


2 kommenttia  |  linkki kirjoitukseen
"Ihminen ei ajattele, vaan hänen ympäristönsä ajattelee hänessä." 


(Lomalla seuraavan viikon.)

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Ne juutalaisen munat 
Kiiltää kuin juutalaisen munat ei viittaa sukupuolielimiin, vaan kuulemma siihen, että juutalaiset saivat aikoinaan (viime vuosisadan alussa) myydä kananmunia (ja, vaikka en tiedä miksi, käytettyjä huonekaluja) Helsingin Kauppatorilla. Ja tietysti puhdas kiillotettu muna on laadukkaamman näköinen kuin normaalisti kanan perseestä suoraan koriin asetettu.

Profit!

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  42 43 44 45 46 47 48 49 50 51  ►|