Dead Nation 
En tiedä mistä se on jäänyt, ehkä viime talvelta kun energiatasot olivat alhaalla pitkän aikaa, mutta käyn todella harvoin missään arki-iltoina. Ajattelen kai siitä olevan jotenkin liikaa vaivaa, ja jotenkin olen ehdollistanut itseni pakko-saada-kahdeksan-tuntia-unta –ajatteluun. Typerää, tiedän. Pari päivää sitten kuitenkin vietin Hyvän Illan ystäväni luona: muutama olut ja suomalaisen Housemarquen koukuttava ja todella viihdyttävästi päälletunkeva zombieräiskintä Dead Nation.



Muistan tämän pelitalon yhdeksänkymmentäluvun puolenvälin tienoilta, silloin läpi kahlattujen seikkailupelien joukossa oli myös Housemarquen Alien Incident (suomennettuna Muukalaisten yö).

Peleistä tuli mieleeni: on ollut tarkoituksena pitkän aikaa linkittää blogi nimeltään Pixel Counterrr. Topi Kauppisen omin sanoin: "For me, it has never been as much about playing the games, than watching, reading, dreaming, and contemplating of them, and this site is an endeavour in that spirit." Suosittelen, jos videopelit + niiden visuaalinen maailma kiinnostaa.

Blogin neljäs vuosi lähti käyntiin tällä kirjoituksella.

Kommentit 

Lisää kommentti





Muotoile tekstiä: