Vain elämää 
Dissasin tätäkin ennen kuin tiesin koko formaattia (which is fucking stupid), ja vielä sen jälkeenkin kun olin katsonut pätkän tai kaksi. (Which is pretty fucking dumb.)

Mutta jopa minunkin ääliömäinen kyynisyyteni näköjään saa rajansa vastaan, ainakin parin punaviinilasillisen jälkeen. Jonne Aaron, ja muut nämä artistit, tänään. Miettikää: Katri Helena sanoo että "susta on amputoitu niin suuri osa" nuorelle suomalaiselle rokkarille joka on ilmeisesti käynyt läpi aika paljon kaikkea. (Itse en ole ikinä kuunnellut kyseessä olevan ihmisen musiikkia, joten en voi kommentoida sitä.)

Lähetys kestää puolitoista tuntia, ja nyt ymmärrän miksi.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Lucasfilm -> Disney 
Disney osti Lucasfilmin neljällä miljardilla dollarilla George Lucasilta, mikä tarkoittaa sitä että Leiasta tuli Disney-prinsessa!

Kauppa sisältää myös Lucasfilmin tytäryhtiöt, ja mielestäni Star Wars -saagan jatkumista mielenkiintoisempi asia on se, että Disney omistaa nyt oikeudet Grim Fandangoon ja muihin LucasArtsin legendoihin (Monkey Island!).

Viime huhtikuussa Pixar julkaisi tiedon, että heidän tuleva elokuvansa keskittyy Meksikon Kuolleiden Päivän ympärille. Onko Pixarin tuleva kokopitkä Grim Fandango –elokuva? Valitettavasti ei: “Pixar confirmed that it will be an original story and not be based on any previous source material

Näin se alkoi:


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Frankenstorm, hurrikaani Sandy livenä 
EDIT6: Ilmakuva Breezy Pointista, Queensista, missä tulipalo tuhosi lähemmäs sata taloa.

EDIT5: Videoita + kuvia @ nickyskye.blogspot.com

EDIT4: Osa nettikameroista on alhaalla, mutta tämä Virginia Beachin kamera on tällä hetkellä (ti klo 9:26) toiminnassa.

EDIT3: Lista osittain samoista nettikameroista, mutta esikatselukuvien kanssa. Helpompaa.

EDIT2: Animoitu tuulikartta

EDIT: The New York Times on poistanut www-sivujensa maksumuurin hurrikaanin kunniaksi. Kerran minuutissa päivittyvä näkymä 51. kerroksesta New Yorkin horisonttiin.

Kourallinen nettikameroita via kottke. Meri näkyy aika hyvin ainakin tässä kamerassa Virginia Beachilla, missä ei muuten saa kiroilla. Päivitän tätä postia sitä mukaa kun löydän muuta kiinnostavaa materiaalia.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
WOOO POLAROIDS 
Blogiin postatut polaroidit ja asiaan liittyvät kirjoitukset löytyvät nyt yhden tägin alta. Lisää vanhempia polaroideja löytyy täältä.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Gabriel García Márquez inspiraatiosta 
Gabriel García Márquez puhuu inspiraatiosta (Ihmisen ääni - Keskusteluja Plinio Apuleyo Mendozan kanssa, WSOY 1983):
Se on romantikkojen halveksima sana. Minä en käsitä sitä armontilaksi tai jumalaiseksi henkäykseksi, vaan sinnikkyyden ja ehdottomuuden voimalla tapahtuvaksi sovinnonteoksi teeman kanssa. Kun sinä haluat kirjoittaa jotain, sinun ja teeman välille syntyy eräänlainen keskinäinen jännite, jolloin sinä yllytät teemaa ja teema sinua. Jossain vaiheessa kaikki esteet romahtavat, kaikki ristiriidat häipyvät ja sinä keksit asioita, joista et ollut uneksinutkaan, ja silloin mikään maailmassa ei tunnu paremmalta kuin kirjoittaminen. Sitä tunnetta minä kutsuisin inspiraatioksi.


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
David Foster Wallacea suomeksi 
Tommi Melenderin Antiaikalainen-blogista bongasin pari viikkoa sitten jo kesällä tulleen uutisen: David Foster Wallacelta julkaistaan syksyllä suomeksi esseekokoelma nimeltään Hauskaa, mutta ei koskaan enää. Nyt se on julkaistu. Hesarin arvostelu. Kustannusosakeyhtiö Siltalan sivut. Lisää juttua Wallacesta DFW-tagin alla.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
06/10 


kommentoi  |  linkki kirjoitukseen
Kritiikkiä 


Olen itsekin saanut samaa palautetta kuin Woody Allen elokuvassa Hollywood Ending.

kommentoi  |  linkki kirjoitukseen

|◄  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ►|