Vuosi 2008 
Vuosi 2008 alkoi osaltani kohtuullisissa merkeissä. Asuin yksin vanhan puutalon toisessa kerroksessa olevassa asunnossa rauhallisella seudulla, työskentelin freelancerina samalle mainostoimistolle kuin vieläkin (työnäytteitä portfoliossa), toisena työnä opetin kitaransoittoa lapsille (jota teen vieläkin). Vapaa-aikani meni oikeastaan koko kevään ajan bänditreeneissä ja nykyisen avovaimoni kanssa.

Aloitin tämän blogin pitämisen vuoden 2008 helmikuussa. Mietin luovuuden ja itsekritiikin suhdetta (samassa yhteydessä pääsin puhumaan lempikirjastani Zen ja moottoripyörän kunnossapito) ja animaationi White Rabbit pyydettiin digileffafestivaali HDFestin www-sivujen showcase-osioon kymmenien todella laadukkaiden animaatioiden ja lyhäreiden joukkoon. Maaliskuussa surin Polaroidin päätöstä lopettaa filmiensä valmistaminen.

Keväällä aloitimme harvahkon keikkailun lomassa Tunguska Press -yhtyeemme ensimmäisen omakustanteen työstön (levy ilmestyikin erinäisistä syistä vasta joulukuun alussa!). Samoihin aikoihin aloitin lenkkeilyn, joka on jatkunut tahdilla kerran viikossa tähän saakka. Toukokuussa mietin teknologista singulariteettia. Myöhäiskeväällä ländäsin muutaman mielenkiintoisen duunin: sain pari kuvituskeikkaa ja minusta tuli Kino-Oulu lehden taittaja (valmista jälkeä portfoliossa). Kesän teinkin (työn puolesta) suurimmaksi osaksi Kino-Oulua sekä auttelin Mainostoimisto Ajatuksen porukkaa heidän kiireissään (ainakin muistijälkien ja sähköpostiarkistojen perusteella!).

Syyskuussa muutimme erääseen Oulun keskustan vanhimmista rakennuksista, pienehköön kaksioon. Yhteiselo sujuu ehkä jopa paremmin kuin ennen. Syksyllä myös aloitin vieläkin jatkuvan duunini (josta tulen kirjoittamaan enemmän parin viikon sisällä sekä laittamaan materiaalia portfolioon). Syksyllä myös ystäväni Lord British kävi avaruudessa.

All in all, tämä vuosi on ollut edelliseen verrattuna paljon palkitsevampi. Vuoden 2007 syksyllä muutin Ouluun Torniosta, samalla jäi sellainen perus-jumittaminen pois (Oulun aktiviteetit > Tornion aktiviteetit), ja sekä työ- että harrastuselämässä alkoi tapahtua. Vieläkään töitä ei oikeastaan ole liikaa, mutta suunta on suuressa mittakaavassa selkeästi parempaan päin. Eli ei muuta kuin eteen- ja ylöspäin! Palkitsevaa uutta vuotta kaikille!

Kommentit 

Lisää kommentti

Muotoile tekstiä: